
Przepis na : śniadanie
SKŁADNIKI: ok 1500 kcal 1 k schabu bez kości łyżeczka soli morskiej 3 ząbki czosnku 3 łyżki oliwy z oliwek łyżka octu jabłkowego łyżka majeranku łyżeczka kurkumy pieprz WYKONANIE: 1. Schab umyć pod bieżącą wodą i osuszyć ręcznikiem papierowym. 2. Mięso dokładnie natrzeć 3 łyżkami oliwy, solą, roztartym majerankiem, octem jabłkowym i kurkumą. 3. Schab podziurkować końcem noża a nacięcia wypełnić czosnkiem pokrojonym w słupki. 4.&... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...