Faszerowana papryka fit

Faszerowana papryka fit

Faszerowana papryka fit

SKŁADNIKI: ( na 2 porcje )                         1 porcja = ok 385 kcal 2 szt. papryki czerwonej łyżka klarowanego masła 200 g mięsa mielonego drobiowego 60 g kaszy gryczanej białej łodyga selera naciowego, pokrojona w cienkie plasterki 1/4 czerwonej cebuli 2 łyżki koperku sól i pieprz ewent. płatki chili WYKONANIE: 1. Kaszę gryczaną gotujemy wg przepisu na opakowaniu. 2. Piekarnik rozgrzać do temperatury 180 ºC z termoobiegiem. 3. Papryki myjemy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków

Autor

Atlas SmakówAtlas Smaków

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, papryka, kasza gryczana, mięso, kasza, seler, mięso mielone, seler naciowy, drobiowe, indyk, kurczak, drugie danie, diety, kolacja, dieta, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, kurczak z papryką , kurczak pieczony, dania z kurczakiem

Inne przepisy z Atlas Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.