Fanclub bułeczek z rozmarynem czyli ciąg dalszy Toksańskich opowieści ze smakiem Aleksandry Seghi To już nie pierwsza książka tej autorki, która cudownie przenosi na bezdroża Toskani, pozwala nam smakować i czuć klimat Włoch, upaja nie tylko wonią ziół, ale również beztroskim krajobrazem prowincji. To co mnie urzeka bez reszty to proste połączenie pracy i smakowania życia każdego dnia. Czytając książki Oli mam wrażenie, że niespieszne życie, utarte rytuały małych miejscowości to życie, którego długo by sz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...