Roladki z karkówki z kapustą i pieczarkami

Roladki z karkówki z kapustą i pieczarkami

Roladki z karkówki z kapustą i pieczarkami

Przepis na : obiad

  Roladki z kapustą to pyszna propozycja obiadowa. Karkówka pokrojona na 1cm plastry Kapusta kiszona  Pieczarki sól  pieprz papryka słodka duży ząbek czosnku 1 cebula mąka do zaciągnięcia sosu tłuszcz do smażenia Kapusty z pieczarkami robię zawsze więcej później ją wykorzystuję jako farsz do pierogów czy krokietów. Proporcje to np. 1 kg kapusty kiszonej i 600/700 gram pieczarek. ⧪⧪⧪ Kapustę gotujemy tak al dente ( będzie się jeszcze dusić z roladkami) Pieczarki ścieramy na tarce o dużych oczkach, na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.