Z czego najlepsza kiszonka? Z czego najlepsza kiszonka? W dzisiejszych czasach coraz więcej osób interesuje się zdrowym odżywianiem i poszukuje naturalnych produktów spożywczych. Jednym z takich produktów jest kiszonka, która jest bogata w probiotyki i korzystnie wpływa na nasze zdrowie. Jednak z czego najlepiej przygotować kiszonkę? Oto kilka propozycji. Kapusta pekińska Kapusta pekińska jest jednym z najpopularniejszych składników do przygotowania kiszonki. Jest delikatna w smaku i łatwo dostępna w sklepach spoży... czytaj dalej...
Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.