Jak zrobić jabłka kiszone? Jak zrobić jabłka kiszone? Witamy w naszym przewodniku po przygotowaniu domowych jabłek kiszonych! W tym artykule przedstawimy szczegółowe instrukcje, jak zrobić pyszne i zdrowe jabłka kiszone w domu. Zapewniamy, że nasza metoda jest prosta i skuteczna, a efekty będą zachwycające. Składniki: Aby rozpocząć proces kiszenia jabłek, potrzebujesz następujących składników: Świeże jabłka – najlepiej wybrać te o twardym miąższu, takie jak Antonówki czy Szara Reneta. Sól – najlepi... czytaj dalej...
Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.