Jak długo kisić marchew? Jak długo kisić marchew? Marchew jest popularnym warzywem, które można spożywać na wiele różnych sposobów. Jednak jednym z najbardziej popularnych sposobów przygotowania marchwi jest jej kiszenie. Kiszenie marchwi to proces fermentacji, który nie tylko przedłuża jej trwałość, ale także dodaje jej charakterystycznego smaku i aromatu. W tym artykule omówimy, jak długo należy kisić marchew, aby uzyskać najlepsze rezultaty. Proces kiszenia marchwi Kiszenie marchwi jest stosunkowo prostym... czytaj dalej...
Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.