Co najlepiej kisić? Co najlepiej kisić? W dzisiejszym artykule przyjrzymy się tematowi kiszenia i dowiemy się, co najlepiej kisić, aby uzyskać najlepsze rezultaty. Kiszenie jest starożytną metodą konserwacji żywności, która pozwala przedłużyć jej trwałość i zachować wartości odżywcze. Istnieje wiele różnych produktów, które można kisić, ale które z nich są najlepsze? Przeczytaj dalej, aby poznać odpowiedź na to pytanie. Kapusta kiszona Kapusta kiszona jest jednym z najpopularniejszych produktów, które można kisić. ... czytaj dalej...
Mój blog jest eklektyczny – trochę wegetariański, czasem wegański, często rybny albo mięsny. Po prostu życiowy.
Odstawiając cukier, pszenicę i mleko nagle odkryłam paletę smaków, których nie znałam do tej pory. To coś … niesamowitego. W tej chwili, już wiem co i jak jeść, bym czuła się dobrze i by mi smakowało. Wypracowałam też moją maksymę „Pamiętaj zdrowo nie znaczy katorżniczo, bo życie jest, między innymi po to, żeby jeść”.