Cannelloni faszerowane łososiem, przekąska na zimno

Cannelloni faszerowane łososiem, przekąska na zimno

Cannelloni faszerowane łososiem, przekąska na zimno

Od połowy lat .90, 25 października świętujemy Międzynarodowy Dzień Makaronu,  więc dzisiaj wielkie święto. Z tej okazji zapraszam na jedną z wielu propozycji jakie pojawiły się  w naszym jesiennym numerze magazynu Aromat.  Zdradzę Wam też pewną ciekawostkę... To, że makarony uwielbiane są prawie na całym świecie to wiadomo. To, że najwięcej zjada się ich we Włoszech to też wiadomo, ale czy wiadomo Wam, że na jednego Włocha przypada ponad 28 kg rocznie. W Polsce zjadamy 5 kg rocznie, to naprawdę ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...