PASTA Z TUŃCZYKA Z DODATKIEM CHRZANU

PASTA Z TUŃCZYKA Z DODATKIEM CHRZANU

PASTA Z TUŃCZYKA Z DODATKIEM CHRZANU

Pasta z tuńczyka przygotowywana jest zazwyczaj z majonezem. Jednak moja wersja wzbogacona została o chrzan co zaostrzyło jej smak. Pyszna, prosta i szybka w przygotowaniu. Doskonała na kanapkę lub np do faszerowania jajek. W moim domu tuńczyk jest bardzo lubiany, więc pasta zniknęła bardzo szybko, jutro robię kolejną porcję :) Składniki: * 2 puszki tuńczyka w sosie własnym * 2 jajka * 2 ogórki konserwowe * 1 łyżeczka chrzanu (użyłam  Moryń ) * 2 łyżki majonezu * sól i pieprz do smaku Wykonanie: Tuńczy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.