KOTLETY Z PIERSI KURCZAKA W PAPRYKOWO- CZOSNKOWEJ PANIERCE

KOTLETY Z PIERSI KURCZAKA W PAPRYKOWO- CZOSNKOWEJ PANIERCE

KOTLETY Z PIERSI KURCZAKA W PAPRYKOWO- CZOSNKOWEJ PANIERCE

Soczyste, delikatne i smaczne kotleciki z piersi kurczaka w paprykowo- czosnkowej panierce. Wyglądają jak tradycyjne kotlety, jednak tu panierka jest zupełnie inna niż bułka tarta i bardzo ważne jest, aby kawałki mięsa przed pieczeniem marynowały się przynajmniej godzinę, aby wszystkie smaki się przegryzły. Przyznam, że nie spodziewałam się, że tak przygotowane kotlety zasmakują również mojej córce, mało tego, 2 dni później spytała, czy mogę jej znów zrobić to pyszne mięsko :) Jeśli podoba Ci się film subskrybuj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.