Pasteryzujemy - PUREE Z DYNI - bardzo prosto, bardzo pysznie :)

Pasteryzujemy - PUREE Z DYNI - bardzo prosto, bardzo pysznie :)

Pasteryzujemy - PUREE Z DYNI - bardzo prosto, bardzo pysznie :)

Puree z dyni jest bardzo proste w wykonaniu, potrzeba troszkę czasu i można wyczarować takie pyszności :) W tym roku postanowiłam zapasteryzować dynię na zimę, ażebym mogła trochę pokombinować z dyniowymi przepisami :) Dynia sama w sobie jest bardzo smaczna, a dodanie jej do innych dań sprawi, że staną się bardziej ciekawsze w smaku, bardziej kremowe, delikatniejsze, jeszcze bardziej zdrowsze i nabiorą pięknego pomarańczowego kolorku ;) Purre z dyni wykorzystałam już do przygotowania omletu i jestem zachwycona!... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowie na języku :P

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.