Śledzie w czerwonej cebuli z oliwą z oliwek, majerankiem i koprem

Śledzie w czerwonej cebuli z oliwą z oliwek, majerankiem i koprem

Śledzie w czerwonej cebuli z oliwą z oliwek, majerankiem i koprem

Na każdą okazję i na każdy stół. Smaczne dzięki dodatkowi ziół - świeżego kopru i szczypioru oraz aromatycznego suszonego majeranku. Oprócz białej cebuli dodałam czerwoną, dzięki czemu śledzie smakują i ostro i delikatnie z posmakiem delikatnych kosteczek cebuli. Dopełnieniem tych smaków jest połączenie oleju z oliwą z oliwek. Składniki: 4 duże płaty śledziowe wymoczone 2 średnie białe cebule 2 średnie czerwone cebule pęczek kopru i szczypioru 1,5 łyżki suszonego majeranku pieprz olej rzepakowy oliwa z ol... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.