Leczo z pieczonych bakłażanów, cukinii i papryk w aromatycznych ziołowych pomidorach

Leczo z pieczonych bakłażanów, cukinii i papryk w aromatycznych ziołowych pomidorach

Leczo z pieczonych bakłażanów, cukinii i papryk w aromatycznych ziołowych pomidorach

Przepis na : obiad

No cóż, uwielbiam to danie. Dlaczego? Bo jest mocno warzywne i bardzo aromatyczne dzięki wcześniejszemu upieczeniu niektórych warzyw. Pomidorki duszę z pieczarkami na klarowanym maśle, dzięki czemu zyskują maślany zapach. To wygodne danie, jeśli zrobicie więcej możecie odgrzewać je przez kilka dni. A każdego dnia jest coraz lepsze. Przechodzi swoimi aromatami i ziołami. Idealne pożywne i zdrowe danie:) Możecie je posypać tartym serem, natką pietruszki, szczypiorem lub koperkiem. Zapraszam do gotowania i życz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.