Przekładaniec ryżowo-owocowy
Przekładaniec ryżowo-owocowy
od 4 miesiąca Składniki: 1,5 miarki mleka modyfikowanego 45 ml wody 8 płaskich łyżeczek kleiku ryżowego 1/3 słoika smakowego deserku Sposób przygotowania: Gotujemy i schładzamy wodę do temperatury pokojowej. Następnie dodajemy mleko i dokładnie mieszamy. Gdy mieszanka nabierze odpowiedniej konsystencji dodajemy kleik i powtórnie mieszamy. Teraz gdy mamy przygotowaną główną warstwę nakładamy 1/4 przygotowanego kleiku do miseczki, a następnie nakładamy owoce z deseru zachowując te same proporcje. Dla lepszego efektu n... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Z notatnika
Autor
Z notatnika
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
do pracy, deser, desery, słoik, deser z owocami
Inne przepisy z Z notatnika
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję