PAŁKI KURCZAKA W POWIDŁACH ŚLIWKOWYCH

PAŁKI KURCZAKA W POWIDŁACH ŚLIWKOWYCH

PAŁKI KURCZAKA W POWIDŁACH ŚLIWKOWYCH

Niby zwykłe udka, ale inaczej doprawione zawsze mogą smakować inaczej. Dzis zapraszam na nasz ulubiony drób w marynacie z powidałami śliwkowymiSkładniki:1 kg pałek z kurczakaszklanka powideł śliwkowych4 łyżki musztardy miodowejłyżeczka rozmarynuszczypta chilisól,pieprzWykonanie:Pałki myjemy, obsuszamy. Oprószamy solą i pieprzem. Powidła mieszamy z musztardą, dodajemy chili i rozmaryn. Dokładnie obsmarowujemy marynatą pałki, odstawiamy na min 2 godz do lodówki. Pieczemy na rumiano. czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.