Najszybsza zupa z czerwonej soczewicy

Najszybsza zupa z czerwonej soczewicy

Najszybsza zupa z czerwonej soczewicy

Przepis na : obiad

Ta zupa faktycznie jest błyskawiczna, gotuje się zaledwie 10 minut , ale smak ma cudowny! Niewielka ilość składników, a smak niezapomniany! Moje córeczki walczą o dokładki! Składniki szklanka czerwonej soczewicy  HALINA dymka wraz z piórkami świeża bazylia sól różowa himalajska i pieprz do smaku olej rzepakowy  RAPSO Najpierw wypłucz soczewicę w zimnej wodzie, aż woda stanie się klarowna. Zagotuj wodę i wsyp do niej soczewicę. Trzy części wody na jedną część soczewicy. Dodaj sól i pieprz, bazylię... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.