
Tę sałatkę zrobiłam po raz pierwszy na urodziny dziecka. Jest bardzo efektowna i smaczna. Robi się ją szybko, a po przygotowaniu najlepiej schłodzić ją w lodówce przez kilka godzin lub noc, by stężała. To kolejna sałatka warstwowa, która mnie urzekła nie tylko smakiem ale i wyglądem. Bo wygląda nie jak sałatka, a bardziej jak tort. Spróbujcie, a gwarantuję, że się w niej zakochacie! 1 duży słoik marynowanych pieczarek pęczek szczypiorku 1 podwójna pierś z kurczaka 2 duże marchewki 2 duże ziemniaki 3 jajka pus... czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...