Bartosz

Bartosz

Bartosz

Pyszne, jesienne, wilgotne ciasto z dużą ilością jabłek i cynamonu. To pierwsze ciasto, które nauczyłam się piec jako nastolatka. I piekłam zazwyczaj jesienią, ze świeżych jabłek prosto z sadu. Do tej pory mam do niego sentyment. Jest bardzo proste, nie potrzeba używać do niego miksera. Wystarczy tylko wymieszać składniki i włożyć do piekarnika. Polecam wszystkim początkującym w kuchni.  To mój pierwsz y przepis w ramach akcji cynamonowej organizowanej w listopadzie . Po więcej przepisów z cynamonem z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.