Syrop różany

Syrop różany

Syrop różany

„Zrobienie tego syropu miałam w planach od dobrych kilku lat. Ciągle jednak jakieś sprawy tak absorbowały moją uwagę, że przegapiałam moment intensywnego kwitnienia róży. W tym roku poszukując kwiatów czarnego bzu przypadkowo natknęłam się na krzewy róży. Większość kwiatów też już opadła, ale trochę udało się zebrać i na dwie małe buteleczki syropu wystarczyło. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wiem co jem

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję