Muszle faszerowane mięsem mielonym, pieczarkami i cebulką

Muszle faszerowane mięsem mielonym, pieczarkami i cebulką

Muszle faszerowane mięsem mielonym, pieczarkami i cebulką

Muszle makaronowe nadziewane mięsem mielonym i zapiekane w sosie pomidorowym to smaczne i proste danie obiadowe, które z pewnością zachwyci rodzinę. Składniki muszle makaronowe mięso mielone pieczarki 1 mała cebula ser żółty passata pomidorowa (lub krojone pomidory z kartonika/puszki) zioła prowansalskie mielona słodka i ostra papryka sól, pieprz Przygotowanie Smażę cebulkę, pieczarki i mięso mielone, przyprawiam. Po usmażeniu mieszam wszystko razem z sosem pomidorowym. W miedzy czasie gotuje muszle. Jak już si... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.