Ciacho Grażyny

Ciacho Grażyny

Ciacho Grażyny

Przepis na : deser

Delikatne, aromatyczne i bardzo proste ciasto bez pieczenia, które rozpływa się w ustach. Składniki słomka ptysiowa 400 g słoik dżemu (u mnie wiśniowy) serek mascarpone śmietana 30% 500ml cukier puder 2 łyżki Blaszka 24×28 Przygotowanie Wykładamy słomkę na to śmietana ubita z 250g serka mascarpone i 2 łyżkami cukru pudru na to dżem, słomka, śmietana, słomka i do lodówki na minimum 3 godziny. Autor przepisu: Grażyna Tofil Artykuł Ciacho Grażyny pochodzi z serwisu Wasze Przepisy . ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję