Malinowo czekoladowa kostka (bez pieczenia)

Malinowo czekoladowa kostka (bez pieczenia)

Malinowo czekoladowa kostka (bez pieczenia)

Przepis na : deser

Prawdziwie letnie ciasto bez pieczenia na maślanych herbatnikach z budyniową warstwą oraz czekoladową z serkiem mascarpone , całość dopełnia warstwa galaretki z malinami. Błyskawiczny, słodziutki ,   wyborny i orzeźwiający deser na ciepłe dni.  Nie jest trudny do wykonania. Zaskakująco pyszny. Zapoznajcie się z tym przepisem, będzie służył całe lato, można tylko zmieniać owoce. Polecam. Blaszka o wym 24-26 cm lub podobna Składniki: 20 dag herbatników maślanych Warstwa budyniowa: 2 budynie śmietankowe po... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jakich owoców nie powinno się ze sobą łączyć?

To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.

Czytaj dalej...

Autor

Wanilia i KardamonWanilia i Kardamon

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

herbatniki, maliny, ciasto, mascarpone, galaretka, ciastka kremówki, bez pieczenia, desery, deser, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto z malinami, deser z malinami, ciasto na herbatnikach, krem mascarpone, ciasto budyniowe, ciasto z galaretka, ciasto czekoladowe, krem czekoladowy, ciasta z masa, ciasto z masą budyniową

Inne przepisy z Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.