Przepis na : deser
Niebo w gębie-parzone ciasto wyciskane szprycą w połączeniu z bitą śmietaną i konfiturą truskawkową , całość otula pudrowa pierzynka, uwielbiane przez dzieci ze względu na smak i wygląd, cieszą oczy i rewelacyjnie smakują, to może być recepta na grudniowy dzień! Składniki: Ciasto parzone: 1/3 kostki masła 1 szklanka wody 1 szklanka mąki pszennej Szczypta soli Szczypta proszku do pieczenia 4 jajka Krem: 500 ml śmietany kremówki 4 łyżki cukru pudru 1 słoiczek konfitury truskawkowej Łowicz Puder do oprószenia... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...