PYSZNIE WILGOTNA DROŻDZÓWKA Z DODATKIEM TWAROGU.

PYSZNIE WILGOTNA DROŻDZÓWKA Z DODATKIEM TWAROGU.

PYSZNIE WILGOTNA DROŻDZÓWKA Z DODATKIEM TWAROGU.

Ciasto drożdzowe z dodatkiem twarogu to moje ostatnie odkrycie 😍 W smaku - twaróg nie jest wyczuwalny, ale jego dodatek powoduje, że ciasto jest zdecydowanie wilgotniejsze, i może wytrzymać nam znacznie dłużej (nawet 4 dni) nie tracąc na smaku, i nie wysychając.  Drożdżówkę piekę od kilkunastu lat z jednego "żelaznego" przepisu (na blogu pod nazwą: nocna drożdżówka, która zawsze się udaje"). Nazwa wymowna i mówi wszystko: to ciasto nie może nie wyjść 😊 Korzystam z tego przepisu dlatego, że bardzo ułatwia mi ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.