KLASYCZNE ŻEBERKA W SOSIE WŁASNYM

KLASYCZNE ŻEBERKA W SOSIE WŁASNYM

KLASYCZNE ŻEBERKA W SOSIE WŁASNYM

Chodziły za mną, chodziły, aż ... wychodziły 😎. Mięciutkie żeberka w pysznym, ciemnym pieczeniowym sosie. Podane w moją ulubioną kaszą kuskus perłowy i ogórkiem małosolnym podbiły nasze podniebienie 😍 Składniki: 1 kg żeberek wieprzowych mięsnych 3 cebule 3 ząbki czosnku sól pieprz słodka i ostra papryka ziele angielskie liść laurowy majeranek smalec do smażenia bulion/woda do podlania Wykonanie: Żeberka kroimy na mniejsze kawałki. Solimy, pieprzymy, posypujemy papryką i majerankiem. Na patelni roztapiamy. Na mocno... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.