FASOLKA BO BRETOŃSKU. TYM RAZEM SZPARAGOWA

FASOLKA BO BRETOŃSKU. TYM RAZEM SZPARAGOWA

FASOLKA BO BRETOŃSKU. TYM RAZEM SZPARAGOWA

 Bardzo smaczne danie jednogarnkowe 👌 Podstawą jest tutaj żółta, szparagowa fasolka (uwielbiam 😍), dobra kiełbasa, kawałek boczku i pomidorowa passata. Ale oczywiście jak to bywa z daniami jednogarnkowymi - możemy tutaj dorzucić wszystko co mamy pod ręką. U mnie pod ręką tzn. w lodówce pałętała się żółta i czerwona papryka i 3 łodygi selera naciowego. Wszystko to pokrojone trafiło do fasolki i podkręciło jej smak.  Także modyfikacje dania zawsze mile widziane 😉 Składniki: 600 g żółtej fasolki szparagowej 3 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.