szynkowar-majerankowa łopatka...

szynkowar-majerankowa łopatka...

szynkowar-majerankowa łopatka...

Składniki: łopatka bez kości 1 kg, boczek świeży surowy 30 dag, sól peklowa 2 płaskie łyżeczki, sól ziołowa 1/2 łyżeczki, majeranek 6 łyżek, gorczyca ziarenka Royal Brand 1 łyżka, pieprz ziołowy 1 łyżka, mieszanka przypraw shoarma Royal Brand 1 łyżka, cukier 1 łyżka,żelatyna 2 łyżki, woda 250 ml przygotowanie mięsa rozdrobnionego było bardzo szybkie i sprawne dzięki blenderowi, który dostałam do testowania "kliknij i ZOBACZ-blender HR1677/90" łopatkę, boczek świeży pokroić na mniejsze kawałki, włożyć do pojem... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.