szybkowar-papryka faszerowana...

szybkowar-papryka faszerowana...

szybkowar-papryka faszerowana...

Składniki: papryka 8 sztuk większa, ryż 2 woreczki, mielona łopatka 35 dag, koperek 1 pęczek, cebula 1 sztuka, jajka 2 sztuki "M", bułka 1 sztuka, papryka ostra 1 łyżeczka, kucharek 1 łyżka, woda 2 szklanki Ryż ugotować w osolonej wodzie, wystudzony, dokładnie wymieszać z mielonym mięsem, jajkami, pokrojoną cebulą i koperkiem, pieprzem ziołowym, kucharkiem, papryką ostrą, bułką odciśniętą z wody. Z papryk odciąć czubki, zostawić, usunąć pestki i wypłukać pod zimną wodą. każdą paprykę nadziać do pełna farszem. N... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.