smaczna szpinakowo-jajeczna pasta nie tylko do pieczywa...

smaczna szpinakowo-jajeczna pasta nie tylko do pieczywa...

smaczna szpinakowo-jajeczna pasta nie tylko do pieczywa...

Składniki: jajka "M" 12 sztuk, cebula 1 sztuka, ząbki czosnku 4 sztuki, masło 2 łyżki, szpinak odmrożony 1 opakowanie przyprawa do sałatek i dipów VEGETA NATUR "zobacz TUTAJ" 1 łyżka, pieprz mielony 1 łyżeczka, majonez 4 łyżki Jajka ugotować na twardo wystudzone jajka obrać ze skorupek (można dwa jajka zostawić do dekoracji), pokroić na cząstki, wsypać do pojemnika rozdrabniacza. Na maśle zeszklić pokrojoną cebulę, ząbki czosnku, dodać odmrożony na sitku szpinak, podsmażać mieszając do odparowania wody, dobrze wy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.