deser na zimno borówkowo-truskawkowy...

deser na zimno borówkowo-truskawkowy...

deser na zimno borówkowo-truskawkowy...

Składniki: biszkopty okrągłe 200 gram, borówki amerykańskie 2 szklanki, jogurt naturalny 750 ml, cukier 4 łyżki, żelatyna na 1 litr opakowanie, truskawki 50 dag, galaretka truskawkowa 2 opakowania, syrop malinowy - ile potrzeba forma silikonowa 24 cm, na dno formy wsypać pokrojone truskawki, wlać galaretki rozmieszane w 850 ml gorącej wody, wystudzić, na tężejącą galaretkę rozłożyć biszkopty borówki zmiksować z jogurtem, żelatynę rozmieszać w 200 ml gorącej wody i wlać do jogurtu, wymieszać masę z borówkami... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.