babka "murzynkowa" na oleju kokosowym z polewą czekoladowo-dżemową...

babka

babka "murzynkowa" na oleju kokosowym z polewą czekoladowo-dżemową...

Składniki: olej rzepakowy kokosowy 3/4 szklanki, mleko 1 szklanka, jajka 2 sztuki "L", mąka pszenna tortowa 2 ,5 szklanki, cukier 3/4 szklanki, olejek waniliowy 1 łyżeczka, sól - szczypta, proszek do pieczenia 1 łyżeczka, soda 1 łyżeczka, dżem niskosłodzony jaki się lubi smak 3 łyżki, kakao 3 łyżki, skórka kandyzowana pomarańczowa 100 gram polewa: czekolada truskawkowa 100 gram, dżem niskosłodzony 3 łyżki do pojemnika wsypać mąkę, sodę, proszek do pieczenia, cukier, sól, kakao, wbić jajka, wlać olej kokosowy, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.