Mule na maśle czosnkowym z nutką białego musującego wina
Mule na maśle czosnkowym z nutką białego musującego wina
ViolaPassion W tym wydaniu muszle jako wspaniały apetizer pobudzający nas do jedzenia. Tak przyrządziłam poraz pierwszy . Składniki : na 3 osoby 12 muszel po 4 na osobę Masło czosnkowe 5 łyżek ( preferuje własnej roboty, bardzo łatwy do zrobienia) sól i kolorowy pieprz 2 łyżki oliwy z oliwek 90 ml wina musujacego Sposób: Mule zalewamy zimną woda i płuczemy trzy razy za każdym razem w nowej wodzie Usuwamy wąsy i pąkle. Otwarte wrzucamy!!! Mule wrzucamy do osolone... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion
Autor
Viola cooks with passion
Z miłością i pasją do gotowania
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mule, sos czosnkowy, sosy, owoce morza, przekąska, przystawki, przekąski
Inne przepisy z Viola cooks with passion
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję