Grilowany Comber jagnięcy z sosem z wody różanej,rukwi i migdałów

Grilowany Comber jagnięcy z sosem z wody różanej,rukwi  i migdałów

Grilowany Comber jagnięcy z sosem z wody różanej,rukwi i migdałów

ViolaPassion Niczego nie muszę tu dodawać ,zachęcać czy namawiać. Po prostu niebo w gębie. Składniki: 2 osoby 500g Combra jagnięcego z kością 2 garści roszponki wodnej 6 łyżek wody różanej 4 łyżki oleju migdałowego 1/2 garści zmielonych migdałów 2 łyżki oleju sezamowego sól,pieprz Zazwyczaj mięso baranie marynuję minimum 24 h w mleku  ,czosnku i rozmarynie. Ale nie dzisiaj. Mięso z jagnięciny jest bardzo  delikatne i szlachetnie. Nie potrzebuje naszej większej ingerencji. Kolor mięsa powinien być jas... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Viola cooks with passion

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.