Wysoka KREMÓWKA z tortownicy

Wysoka KREMÓWKA z tortownicy

Wysoka KREMÓWKA z tortownicy

Ta wysoka kremówka z tortownicy to przepis na klasyczną kremówkę, ale wzbogaconą o dodatkową warstwę ciasta francuskiego. Dzięki temu kremówka jest wysoka, więc może posłużyć jako tort! Zobacz, jak zrobić idealną kremówkę jak z cukierni. Jak zrobić idealny krem do kremówki? Aby przygotować idealnie gładki krem do kremówki, najważniejsze jest dokładne mieszanie kremu podczas gotowania. Polecam użyć miksera na niskich obrotach – dzięki temu krem będzie niezwykle gładki. Dodatkowo, krem do kremówki wychodzi naj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.