Szybki i łatwy przepis na sernik z makiem z puszki – to przepis bez pieczenia! Połączenie gotowanego sernika z masą makową jest nieziemskie. Ciasto przygotowałam na herbatnikach, a na wierzchu jest prosty lukier. Jak uniknąć przypalania sera podczas gotowania? Do przygotowania sernika gotowanego warto użyć garnka z grubym dnem, aby ser nie przypalał się. Podgrzewaj masę na małym ogniu, cały czas mieszając. To pozwoli uniknąć przypalenia się. Jak przechowywać sernik gotowany z makiem? Gotowy seromakowiec... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...