KREM CZEKOLADOWY Z NERKOWCÓW – wegański krem do tortu

KREM CZEKOLADOWY Z NERKOWCÓW – wegański krem do tortu

Przepis na : deser

Uniwersalny krem do tortów, ciast i ciasteczek na bazie nerkowców. Czekoladowy krem z nerkowców Via Gusto Uniwersalny krem do tortów, ciast i ciasteczek na bazie nerkowców. Drukuj Czas przygotowania: 30 minut Ocena: 5.0 /5 ( 1 głos/y ) składniki 200 g nerkowców 300 ml mleka / napoju roślinnego (użyłam sojowego) 100 g gorzkiej czekolady 2 łyżki kakao 100 g cukru pudru 250 g margaryny / masła przygotowanie Nerkowce zalej zimną wodą i odstaw na co najmniej 6 godzin. Po tym czasie odcedź i zblenduj z dodatkiem mlek...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.