Jajka faszerowane rzeżuchą

Jajka faszerowane rzeżuchą

Jajka faszerowane rzeżuchą

Prosty przepis na jajka faszerowane rzeżuchą to pomysł idealny zarówno na przystawkę na zimno na imprezę, jak i na wielkanocne śniadanie. Rzeżucha dodaje jajkom lekko ostrego i świeżego smaku. Spis treści: Czy do jajek faszerowanych trzeba użyć majonezu? Czym doprawić jajka faszerowane? Przepis na jajka faszerowane rzeżuchą Ile kalorii ma połówka jajka faszerowanego z rzeżuchą? Zobacz również inne przepisy na jajka faszerowane Czy do jajek faszerowanych trzeba użyć majonezu? Farsz do nadziewanych jajek najc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Via Gusto

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak sprawdzić czy jajka są świeże?

Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.