Przepis na jajka faszerowane pieczarkami to prosty sposób na śniadanie, kolację, a także na imprezę. Jajka świetnie sprawdzą się również jako danie na śniadanie wielkanocne! Jak przygotować jajka faszerowane? Wystarczy, że ugotowane na twardo jajka obierzesz ze skorupek, przekroisz wzdłuż na pół, a następnie wyciągniesz żółtka. Kolejnym krokiem jest przygotowanie nadzienia – w tej wersji do żółtek dodałam podsmażone na suchej patelni pieczarki, a także majonez i jogurt naturalny (dzięki jogurtowi jajka są ...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...