Przepis na jajka faszerowane pieczarkami to prosty sposób na śniadanie, kolację, a także na imprezę. Jajka świetnie sprawdzą się również jako danie na śniadanie wielkanocne! Jak przygotować jajka faszerowane? Wystarczy, że ugotowane na twardo jajka obierzesz ze skorupek, przekroisz wzdłuż na pół, a następnie wyciągniesz żółtka. Kolejnym krokiem jest przygotowanie nadzienia – w tej wersji do żółtek dodałam podsmażone na suchej patelni pieczarki, a także majonez i jogurt naturalny (dzięki jogurtowi jajka są ...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...