Szukasz sprawdzonego przepisu na rurki? Oto dobry przepis na ciasto na rurki, które przygotujesz z dodatkiem kwaśnej śmietany. Ciasto jest delikatne i idealnie kruche. Ile czasu piec ciasto na rurki? Kruche ciasto na rurki należy piec przez 15-20 minut w piekarniku nagrzanym do 180°C. Upieczone ciasto powinno być złociste. Po upieczeniu należy odstawić rurki na około 10 minut, a po tym czasie wyciągnąć foremki i odstawić ciasto do całkowitego wystudzenia. Jak przechowywać upieczone rurki? Ciasto na rurki po upi... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...