Przepis na : śniadanie
I ja również poddałam się fenomenowi kaszy jaglanej, pomijając jej wszystkie zdrowotne zalety i to jaki wpływ ma na nasz organizm, ja ją po prostu uwielbiam! Zawsze na słodko, gotowaną na mleku z wiórkami kokosowymi, zblendowaną na pudding, osłodzoną miodem. Jaglanka chętnie współgra z różnymi dodatkami, najczęściej polewam ją sosem z truskawek, których kwaskowatość apetycznie komponuje się z jej słodyczą, najlepiej smakuje mi schłodzona, tworzy idealny posiłek na letnie dni. Powtórzę się - UWIELBIAM! SK... czytaj dalej...
Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.
Czytaj dalej...Na moim blogu znajdują się przepisy na zdrowe i łatwe do wykonania ciasta i babeczki, ale również wszyscy, którzy nie liczą kalorii odnajdą coś dla siebie.