Pasta tuńczykowo-twarogowa

Pasta tuńczykowo-twarogowa

Pasta tuńczykowo-twarogowa

  Pasta z tuńczykiem i twarogiem perfekcyjnie pasuje do kromki ciemnego pieczywa. Tuńczyk w takim wydaniu nie dominuje, a sama pasta jest bardzo smaczna.     Składniki:   1 puszka tuńczyka w zalewie własnej 125 g twarogu półtłustego 1 pęczek natki pietruszki 1/2 szt cebuli czewonej pieprz     Cebulę obrać, drobno posiekać i sparzyć wrzątkiem (dzięki temu cebula nie będzie dominować w paście). Do miski dodać odcedzonego tuńczyka, twaróg, posiekaną pietruszkę i cebulę. Za pomocą wi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.