Przepis na : deser
Mus agrestowy to pomysł na puszysty, lekko słodki i bezglutenowy deser. Będziecie zachwyceni prostotą i smakiem poniższego musu. Cukier najlepiej dodać do smaku, bo każdy z nas ma inne kubki smakowe 😇 Składniki na 4 porcje: 250 g obranego agrestu 2 jajka (rozmiar l) 1 łyżka mąki ryżowej 2 łyżki cukru pudru (do smaku) 0,5 szklanki + 2 łyżki przegotowanej, ostudzonej wody Agrest oczyścić (odciąć końcówki i usunąć brązowe kępki) i umyć. Do rondelka przesypać owoce. Dodać cukier puder i 2 łyżki wody. Gotować p... czytaj dalej...
Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)