Brownie z białą czekoladą i porzeczkami (blondie)

Brownie z białą czekoladą i porzeczkami (blondie)

Brownie z białą czekoladą i porzeczkami (blondie)

Brownie z białą czekoladą czyli blondie. Smakuje zdecydowanie inaczej niż brownie, jest wyższe i bardziej przypomina ciasto na babkę. Zdecydowanie wolę ciemniejszą wersję chociaż ta też nie jest zła. Składniki: 300g mąki pszennej 150g masła 200g białej czekolady 4 jajka 1 łyżeczka pasty z wanilią 1 łyżeczka proszku do pieczenia 3/4 szklanki cukru pudru 250g porzeczek (mogą być mrożone) Przepis: Piekarnik nagrzać na 180 stopni, formę do pieczenia wyłożyć pergaminem, Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia, Jajka... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu tyfranbox

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję