Zupa krem dyniowa z wątróbką, srirachą i cynamonem wzbogacona w kwasy Omega-3

Zupa krem dyniowa z wątróbką, srirachą i cynamonem wzbogacona w kwasy Omega-3

Zupa krem dyniowa z wątróbką, srirachą i cynamonem wzbogacona w kwasy Omega-3

Bardzo rozgrzewająca zupa krem z dyni z dodatkiem srirachy i cynamonu! Dodatkowo potrawę należy wzbogacić w kwasy Omega-3 od Norsan . Składniki: 100 g wątróbki drobiowej 400 g dyni hokkaido 100 g obranego ziemniaka 100 g obranej marchewki 10 ml srirachy 5 g cynamonu przyprawy: sól, pieprz, czosnek granulowany 600 ml wody 10 ml kwasów Omega-3 Sposób przygotowania: Wątróbkę oczyścić i przepłukać. Warzywa dokładnie umyć i obrać. Wątróbkę, warzywa i przyprawy wrzucić do garnka, zalać wodą. Gotować przez 30 minut. Z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.