Szparagi fioletowe z rabarbarem i serkiem kremowym zapiekane w cieście francuskim

Szparagi fioletowe z rabarbarem i serkiem kremowym zapiekane w cieście francuskim

Szparagi fioletowe z rabarbarem i serkiem kremowym zapiekane w cieście francuskim

Przepis na : obiad

Bardzo szybkie, smaczne i popisowe danie z wykorzystaniem szparagów fioletowych od Szparag Wielkopolski z dodatkiem rabarbaru oraz serka śmietankowego zapiekane w cieście francuskim. Składniki: 1 opakowanie (375 g) ciasta francuskiego 250 g szparagów fioletowych 100 g obranego rabarbaru 135 g serka śmietankowego z przyprawami "Piątnica" Sposób przygotowania: Szparagi dokładnie oczyścić i umyć. Wrzucić do wrzącej osolonej wody i gotować 8 minut. Po ugotowaniu szparagi odsączyć. Na blaszce wyłożyć ciasto francuskie, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.