Sznycel z indyka w sosie Teriyaki z ryżem 3 kolory

Sznycel z indyka w sosie Teriyaki z ryżem 3 kolory

Sznycel z indyka w sosie Teriyaki z ryżem 3 kolory

Przepis na : obiad

Pierwszy wpis z produktami w ramach współpracy od Decare. Proponuję obiad w klimatach typowo dla Bliskiego Wschodu. W rolach głównych ryż 3 kolory oraz sos Teriyaki. Składniki: 1 sznycel z indyka 50g ryżu 3 kolory (przed ugotowaniem) sos Teriyaki sól pieprz zioła prowansalskie  Sposób przygotowania: Ryż wrzucamy na wrzącą osoloną wodę (1,5 szklanki) i gotujemy ok. 40 minut pod przykryciem. Między czasie przygotowujemy sznycla. Myjemy i osuszamy papierowym ręcznikiem. Dodajemy sól, pieprz, zioł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Truskawkowa Fiesta

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.