Przepis na : obiad
Ręka do góry, kto nie lubi rosół? Może lepiej, kto nie lubi?! Ja osobiście go uwielbiam! Tym razem przygotowałam rosół wołowy z wykorzystaniem porcji rosołowej Highland Beef znad Pilicy ! Składniki: 400 g porcji rosołowej wołowej 100 g kości na rosół 200 g obranej marchewki 100 g obranej pietruszki 150 g obranego selera korzeniowego 100 g oranej białej cebuli przyprawy: sól, pieprz, 3 ziela angielskie, 2 liście laurowe 50 g makaronu Sposób przygotowania: Warzywa dokładnie umyć, obrać i pokroić na mniejsze p... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...