Przepis na : obiad
Podroby są bogate w składniki mineralne tj.: żelazo czy białko. Może nie każdy przepada za ich smakiem, ale przygotowane w idealny sposób skradną podniebienie dla największych ich przeciwników. W kompozycji z pieczarkami i warzywami po włosku to poezja! Składniki: 225 g żołądków drobiowych 250 g pieczarek mini 450 g warzyw po włosku przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie, czosnek granulowany 10 ml oleju rzepakowego Sposób przygotowania: Żołądki bardzo dobrze przepłukać pod zimną, bieżącą wodą.... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...