Proste, a zarazem wyśmienite warzywne danie z wykorzystaniem klusek na parze od Buchcik ! Składniki: 200 g klusków na parze 150 g cukinii 150 g dyni piżmowej 100 g białej cebuli 10 ml oleju do smażenia przyprawy: sól, pieprz, zioła prowansalskie, czosnek granulowany Sposób przygotowania: Kluski przygotować zgodnie z instrukcją umieszczoną na opakowaniu. Cukinię, dynię oraz cebulę obrać. Umyć i pokroić w kostkę. Smażyć na bardzo dobrze rozgrzanej patelni z olejem. Pod koniec smażenia dodać przyprawy. Poda... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...